1143 Budapest, Besnyői utca 13.,
Telefon: +36 (1) 239-49-40
Jogi nyilatkozat. 

A kerszizrt.hu oldalai használatának feltételei !

 

Szerzői jogok

 A KERSZI ZRT.  oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag a KERSZI ZRT.  előzetes írásbeli engedélyével történhet.

 

Általános felelősség korlátozás

 A KERSZI ZRT. oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. A KERSZI ZRT.  az oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. 

  

Adatvédelem

 A KERSZI ZRT. minden olyan személyes adatot, mely a weboldalak használata során tudomására jut, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön személyes adatait eljuttatja a KERSZI ZRT.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azokat a KERSZI ZRT.- az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa - és kezelje.

 

Kockázat

 A KERSZI ZRT.  szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek,  valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben az KERSZI ZRT.-t  semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.

 

Kérjük, hogy a KERSZI ZRT. oldalait csak a fentiek elfogadása esetén látogassa !

 

Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése lenne, azt szívesen fogadjuk az iroda@kerszizrt.hu email címen. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak levelére.

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra, kellemes böngészést kívánunk !